Mehmet Helvacı: Bıçak kemiğe dayandı!

Mehmet Helvacı: Bıçak kemiğe dayandı!

Kulübü yabancı sermayenin ele geçirmeye çalıştığını öne süren Mehmet Helvacı, “Galatasaray’ın imtiyazlı hisselerini yok etmeye uğraşıyorlar” diyerek, Dursun Özbek ve yöneticileri dikkatli davranmaya davet etti.

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Mehmet Helvacı da Dursun Özbek ve yönetimine ağır eleştirilerde bulundu. Fanatik’e yaptığı açıklamada, “Bıçak kemiğe dayandı” diyen Helvacı, “Kulağımıza geldiği kadarıyla Galatasaray’ı yabancı sermaye ele geçirmek istiyor.

Bunun için Galatasaray’ın yüzde 25 imtiyazlı hisselerini de elde etmek gerek. Bu sermayeler Galatasaray’ın SPK’ya kote olan imtiyazlı hisselerini yok etmeye çalışıyorlar. Sportif A.Ş’yi zarara sokup SPK karşısında zayıf hale getrimek istiyorlar” ifadelerini kullandı.

‘Doğruyu konuşursa herkes dinler’

Önemli uyarılarda bulunan Mehmet Helvacı, “Gövdede bir arıza olmaması gerek. Kol ve bacak onarılır ama gövde onarılamaz. Hisselerin şu anda yüzde 46’sı bizde değil. Geri kalanları ise imtiyazlı A grubu hisseler tutuyor. Ayrıca sportif durumdan da memnun değilim. Yönetim ve başkan doğruyu konuşursa herkes dinler ve hak verir. Ancak inandırıcı olabilirsen insanların desteğini alırsın” açıklamasını yaptı.(Fanatik)

 

Tarih: 26.04.2017 07:43

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

maltepe escort,ataşehir escort,idealtepe escort,anadolu yakası escort,kadıköy escort,bostancı escort,pendik escort,ataşehir escort,göztepe escort,pendik escort,kartal escort,bostancı escort,erenköy escort,maltepe escort,pendik escort,bostancı escort,ümraniye escort,şerifali escort,kartal escort,maltepe escort,tuzla escort,pendik escort,anadolu yakası escort,acıbadem escort,ümraniye escort,escort bayan,maltepe escort,ümraniye escort,ataşehir escort,kadıköy eskort,pendik eskort,ataşehir escort,ümraniye escort,kadıköy escort,escort bayan,maltepe escort,sex hikaye,yeni seks hikaye,gerçek sex hikaye,sex hikaye,seks hikayeleri,sex hikayesi,gerçek sex hikayeleri