Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, büyük takımların radarında bulunan Vagner Love’la ilgili şu açıklamayı yaptı: “Vagner Love müthiş bir oyuncu. Gol krallığının zirvesinde yer almayı yargı etti. Takımda kalmasını umut ediyorum gel gör ki bu kolay olmayacak. Türkiye’den ve yurt dışından büyük kulüpler kendisiyle ilgileniyor. Yönetim kendisine sözleşmeyi uzama teklifi yaptı. Futbolcudan gelecek cevabı bekliyoruz. Cevabının olumlu olacağını bekliyor, takımda kalıp gelecek sezon da Alanya formasını giymesini umuyorum.”
Süper Lig’de sezon sona ererken, Alanyaspor’un yıldız forveti Vagner Love gol kralı oldu. Kaydettiği 23 golle, en yakın rakibi Beşiktaşlı Cenk Tosun’un 3 gol önünde tacı takana Brezilyalı futbolcu için, acilen durumunun ne olacağı merak konusu oldu.
“Vagner Love muhteşem bir oyuncu. Gol krallığının zirvesinde yer almayı hak etti. Takımda kalmasını umut ediyorum gel gör ki bu basit olmayacak. Türkiye’den ve yurt dışından büyük kulüpler kendisiyle ilgileniyor. Yönetim kendisine sözleşmeyi uzatma teklifi yaptı. Futbolcudan gelecek cevabı bekliyoruz. Cevabının olumlu olacağını bekliyor, takımda kalıp gelecek sezon da Alanya formasını giymesini umuyorum”.
Edin Visca’ya iltifat
Başakşehir formasıyla yıldızını parlatan vatandaşı Edin Visca’dan da laf eden Susic, 27 yaşındaki oyuncunun ligin en iyileri aralarında yer aldığını söyledi. Susic, “Türkiye’deki en iyi hamle oyuncularından bir tanesi. Bu sezon gerçekte fantastik bir futbol oynadı” diye konuştu.
Sıcaklık 30, sezon açıldı
Alanyaspor’da başarının sırrını, sıkı çalışma ve oyuncuların kendisini kabullenmesi olarak söyleyen tecrübeli teknik adam kentteki sıcaklarla uğraştığını da itiraf etti: “Hava sıcaklığı burada 30’larda seyrediyor. Yüzme sezonu bir ay önce açıldı. Gel Gör Ki ben şimdiye değin denize girmedim. Deniz kenarı bir restoranda ara sıra şen zaman geçiriyorum”. (Skorer)
Tarih: 04.06.2017 17:56