Türk Tabipleri Birliği’nden Bahçeli’ye yanıt: Binlerce yıldır iyi hekimlik yaptık, yapıyoruz, yapacağız

Türk Tabipleri Birliği’nden Bahçeli’ye yanıt: Binlerce yıldır iyi hekimlik yaptık, yapıyoruz, yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği’nin bir an önce kapatılması ve yöneticileri hakkında adli işlem yapılması gerektiğini söylemişti. Türk Tabipleri Birliği ise Bahçeli’nin açıklamalarına, “Biz hekimiz, Biz Türk Tabipler Birliği’yiz. Tıbbın kurucuları İstanköylü Hipokrates’ten, Bergama’lı Galenos’tan bu yana burada, bu topraklardayız. Bu topraklarda binlerce yıldır ‘iyi hekimlik’ yaptık, yapıyoruz ve yapacağız” yanıtını verdi.

TTB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“İyi ki TTB var. Ama daha da önemlisi; İyi ki bu ülkede iyi hekimlik değerlerinin, halkın sağlık hakkının ve mesleki – etik dayanışmanın önemini bilen milyonlar var. Biz hekimiz, Biz Türk Tabipler Birliği’yiz. Tıbbın kurucuları İstanköylü Hipokrates’ten, Bergama’lı Galenos’tan bu yana burada, bu topraklardayız. Bu topraklarda binlerce yıldır ‘iyi hekimlik’ yaptık, yapıyoruz ve yapacağız.”



medyum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

maltepe escort,ataşehir escort,idealtepe escort,anadolu yakası escort,kadıköy escort,bostancı escort,pendik escort,ataşehir escort,göztepe escort,pendik escort,kartal escort,bostancı escort,erenköy escort,maltepe escort,pendik escort,bostancı escort,ümraniye escort,şerifali escort,kartal escort,maltepe escort,tuzla escort,pendik escort,anadolu yakası escort,acıbadem escort,ümraniye escort,escort bayan,maltepe escort,ümraniye escort,ataşehir escort,kadıköy eskort,pendik eskort,ataşehir escort,ümraniye escort,kadıköy escort,escort bayan,maltepe escort,sex hikaye,yeni seks hikaye,gerçek sex hikaye,sex hikaye,seks hikayeleri,sex hikayesi,gerçek sex hikayeleri