Taksim’de kabus gibi gece: İki kadın arkadaştan birini bıçakladı, diğerine tecavüz etti

Taksim’de kabus gibi gece: İki kadın arkadaştan birini bıçakladı, diğerine tecavüz etti

Taksim’de iki kadın arkadaştan biri bar çıkışı yol ortasında kendinden geçti. Kadınların yanına gelen 24 yaşındaki Engin K. baygınlık geçiren kadını omuzuna alıp evine götürmek istedi. Öteki kadın duruma tepki gösterdi. Tepki belirten kadına önce tekme atan ardındaki da bıçaklayan Engin K. omuzuna aldığı 21 yaşındaki F.H.E’yi bir arkadaşının evine götürüp arkadaşıyla birlikte tecavüz etti.

İstanbul’un en işlek, en çok polisin ödev yaptığı caddelerinden birinde yaklaşık 4 ay önce yaşanan durum İstanbul Yargı Sarayı’nda başlayan davayla ortaya çıktı.

MÜDAHALE EDEN KADINI BIÇAKLADI

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianameye kadar, olay 21 Ocak 2017’de gerçekleşti. 21 yaşındaki biri evli, iki bayan, Taksim’de bir barda sabah saatlerine kadar eğlendi. İki kadın, evlerine dönmek için taksi tutmak nedeniyle Balo Sokak’tan Tarlabaşı Bulvarına doğru yürümeye başladı. Ancak aşırı alkollü kadınlardan F.H.E. yere düştü. Bu sırada yoldan geçen Engin K. kadınların yanına geldi ve düşen kadını kaldırıp omuzuna aldı. Engin K., bu duruma müdahale etmek isteyen diğer kadın E.Y’ye de tekme atıp bıçakladı.  Engin K. sonra omuzundaki kadını arkadaşı Dursun A’nın evine götürdü. İddianamede, her iki şüphelinin kendinde olmayan kadına tecavüz ettikleri belirtildi.

GENÇ KADIN KORKUSUNDAN 3 GÜN SONRADAN ŞIKAYETÇI OLABİLDİ

Tecavüze uğradığını söyleyen F.H.E. olaydan üç gün daha sonra polis merkezine başvurdu. Genç kadın polise verdiği ifadesinde, “Arkadaşım E. ile saat 05.40’ta bir bara girdik, içki aldık. Sabahleyin saat 07.30 sıralarında çıktık. Taksi ile eve gitmek için Balo Sokak’tan Tarlabaşı Bulvarı’na inerken fazla içki yüzünden yere düştüm. Yüzünü hatırlamadığım bir birey beni omzuna alarak Tarlabaşı’nda bir inşaata götürdü. Burada tecavüze uğradım. Aynı kişi bu kez koluma girerek beni metruk bir binaya götürdü. Orada başka bir kişinin cinsel saldırısına maruz  kaldım. sonradan bana uyuşturucu sandığım bir madde verildi. Şüphelilerden Dursun’un ismini duydum. Ertesi gün öğlen saat 13.30’da kendime geldiğimde Dursun, beni arkadaşının terk edilmiş bir binada bulduğunu söyledi. Çantamı ve cep telefonunu sordum. Gasp edildiğini söyledi, destek edebileceklerini söyledi. Bunun üzerine eşimi aramasını söyledim. Dursun’un araması üzerine eşim beni aldı” dediği öğrenildi. 
Ailesinin tepkisinden korktuğu için olaydan üç gün daha sonra polise gittiğini sözlerine ekleyen kadın, şüphelilerin yakalanmasını can atarak davaci oldu. 

TEPKİ GÖSTERİNCE BIÇAKLANDI

Olayda kalçasından yaralanan E.Y ise bardan çıktıklarını taksiye binmek için yürüdükleri sırada F.H.E’nin fazla alkollü olması nedeniyle yere düştüğünü, bu sırada bir kişinin gelerek arkadaşını sırtına aldığını söyledi. E.Y, “Yardıma lüzum duymadığımızı belirttim.  ‘Evime gideceksiniz oğlum’ şeklinde görüş belirtti. Ben de ‘Sen kimsin senin evine gideceğiz. Arkadaşımı yere bırak çabuk’ deyince rahim bölgeme tekme attı. Acı içinde kaldım, rahim bölgemden kan geldiğini gördüm. Bu birey arkadaşımı götürdü. Bu sırada yoldan geçen bir bayan sağ kalçamda kanama olduğunu söyleyip ambulansı aradı. Ben alkolün etkisi ile ne vakit bıçaklandığımı anlamadım. Yalnızca kalçamda hissizlik oldu. Beni yaralayan kişiden şikayetçiyim” diye konuştu.

ŞÜPHELİ SUÇLAMAYI REDDETTİ

Olay sonrası yakalanan Dursun A. polise verdiği ifadesinde, “Evde oturduğum sırada Engin eve bir kadınla birlikte geldi. Kadının üstü yırtıktı ve darp edilmiş bir şekildeydi. Üstünü başını temizledik. Bir süre sonradan kendisine gelince eşini aramamızı istedi. Eşini aradık. Kadına yaklaşmadım. Engin’in de yaklaşma durumu olmadı. Darp ve cinsel saldırı da bulunmadım. Engin’i polisler gelince cepten aradım. Açtı geleceğini söyledi. sonradan aradığımda telefonu kapalıydı. Engin’i fazla tanımam. nadiren benim evimde misafir olarak kalır. Suçlamaları kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı. 

AĞIR CANICE MAHKEMESİNDE YARGILANACAKLAR

Dursun A. çıkarıldığı mahkemece 25 Ocak’ta tutuklandı. Polis tarafından halen aranan 24 yaşındaki Engin K. hakkında ise savcılık yakalama kararı çıkardı. Her iki güvenilmez hakkında “Nitelikli cinsel hamle”, “Kişiyi hürriyetinden mahrum kılmak” suçlarından 19 sene 6 aydan 25 sene 6 avuç içi kadar hapis cezası talep edildi. Kesin Olmayan Engin K. için keza diğer kadını kalçasından yaraladığı gerekçesiyle “Basit yaralama” suçundan 6 aydan 1 sene 6 aya değin hapis istendi. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

maltepe escort,ataşehir escort,idealtepe escort,anadolu yakası escort,kadıköy escort,bostancı escort,pendik escort,ataşehir escort,göztepe escort,pendik escort,kartal escort,bostancı escort,erenköy escort,maltepe escort,pendik escort,bostancı escort,ümraniye escort,şerifali escort,kartal escort,maltepe escort,tuzla escort,pendik escort,anadolu yakası escort,acıbadem escort,ümraniye escort,escort bayan,maltepe escort,ümraniye escort,ataşehir escort,kadıköy eskort,pendik eskort,ataşehir escort,ümraniye escort,kadıköy escort,escort bayan,maltepe escort,sex hikaye,yeni seks hikaye,gerçek sex hikaye,sex hikaye,seks hikayeleri,sex hikayesi,gerçek sex hikayeleri