Kayseri’deki bombalı saldırıda yaralanan er 4 ay sonra evine döndü

Kayseri’deki bombalı saldırıda yaralanan er 4 ay sonra evine döndü

17 Aralık 2016’da 14 askerin şehit olduğu saldırıda terhisine 80 gün kala ağır yaralanan topçu er Recep Genç, Mersin’in Tarsus İlçesi’ndeki baba evine döndü. Hastanedeyken terhis olan gazi Recep Genç’i, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Toprak, annesi Semire ile babası Resul Genç ve yakınları ile mahalleli karşıladı. Recep Genç hasta yatağında asker selamı verirken, evine Türk Bayrağı asıldı. Boynu, elleri ve ayaklarından yaralanan ve sağ ayağının parmakları kesilen Recep Genç, tugayın önünde otobüse bindiğini, aracın hareket etmesinden bir süre sonra patlamanın meydana geldiğini ve sonrasını hatırlamadığını, gözlerini hastanede açtığını söyledi.

HER ZAMAN GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Devlet olarak her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerinin yanındayız, gazimizin, gazilik maaşının bağlanması için işlemleri hızlandırdık, parasal yardımda bulunduk. Kendisinin bir televizyon istediği var,  bu isteğini kısa sürede yerine getireceğiz. Gazilerimiz bizim onurumuzdur. Onları hiçbir şeye muhtaç etmeden rahat bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak bizim asli görevlerimiz arasındadır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

maltepe escort,ataşehir escort,idealtepe escort,anadolu yakası escort,kadıköy escort,bostancı escort,pendik escort,ataşehir escort,göztepe escort,pendik escort,kartal escort,bostancı escort,erenköy escort,maltepe escort,pendik escort,bostancı escort,ümraniye escort,şerifali escort,kartal escort,maltepe escort,tuzla escort,pendik escort,anadolu yakası escort,acıbadem escort,ümraniye escort,escort bayan,maltepe escort,ümraniye escort,ataşehir escort,kadıköy eskort,pendik eskort,ataşehir escort,ümraniye escort,kadıköy escort,escort bayan,maltepe escort,sex hikaye,yeni seks hikaye,gerçek sex hikaye,sex hikaye,seks hikayeleri,sex hikayesi,gerçek sex hikayeleri