İşte Beşiktaş’ın Aboubakar teklifi!

İşte Beşiktaş’ın Aboubakar teklifi!

Portekiz ’e çıkarma yapan Başkan Orman, Kamerunlu golcü için Porto ’ya 4.5 milyon euro bonservis bedeli ve 1.5 milyon euro bonus önerdi. Dikkate Almak için süre isteyen mavi-beyazlılar birkaç gün içinde cevabını bildirecek.

Vincent Aboubakar ’ın özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu performanstan memnun kalan ve bu oyuncunun bonservisini edinmek için Portekiz ’e uçan Beşiktaşlı yöneticiler, Porto ’ya devlete ait teklifini iletti. 

 
başlangıçta Kamerunlu golcüyle prensip anlaşmasına varan Başkan Fikret Orman, Portekiz ekibine 4.5 milyon euro bonservis ve 1.5 milyon euro civarında tutan bonus ödemesi öneri etti. Orman ikinci alternatif olarak her yerde kiralama teklifini de gündeme getirdi. Transferden Sorumluluk Sahibi Yönetici Umut Güner ve Hukuk İşlerinden Sorumluluk Sahibi Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Porto ’ya giden Fikret Orman ’ın bilhassa Aboubakar ’ı bonservisiyle birlikte olmak için bastırdığı belirlendi.
 
Beşiktaş ’ın iki teklifini de değerlendirmeye alan Portolu yöneticilerin, Başkan Orman ’dan düşünmek için vakit istediği aktarıldı. Portekizli idarecilerin birkaç gün içinde olumlu ya da negatif Beşiktaş ’a bir yanıt verecekleri vurgulandı. Teknik Direktör Şenol Güneş ’in kadroda tutulmasını istediği Aboubakar için bastıran siyah-beyazlılar, Demba Ba ’yı da bonservisiyle veya kiralık olarak her tarafta renklerine bağlamaya çalışıyor. (Uyruk)

Tarih: 02.06.2017 08:33

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

maltepe escort,ataşehir escort,idealtepe escort,anadolu yakası escort,kadıköy escort,bostancı escort,pendik escort,ataşehir escort,göztepe escort,pendik escort,kartal escort,bostancı escort,erenköy escort,maltepe escort,pendik escort,bostancı escort,ümraniye escort,şerifali escort,kartal escort,maltepe escort,tuzla escort,pendik escort,anadolu yakası escort,acıbadem escort,ümraniye escort,escort bayan,maltepe escort,ümraniye escort,ataşehir escort,kadıköy eskort,pendik eskort,ataşehir escort,ümraniye escort,kadıköy escort,escort bayan,maltepe escort,sex hikaye,yeni seks hikaye,gerçek sex hikaye,sex hikaye,seks hikayeleri,sex hikayesi,gerçek sex hikayeleri