“Futbol adına sahada her şey vardı”

“Futbol adına sahada her şey vardı”

Akhisar Teknik Direktörü Okan Buruk, 6-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

“Bu galibiyette yüzde yüz oyuncuların emeği var. Onlar saha içindeki yeteneklerini yansıtıyor. Benim için bugün değişik oldu. Sahada olmayı özlemiştim. Galibiyetten öte iyi oynadık. Futbol adına sahada her şey vardı. Gaziantepspor benim eski takımım, onlar adına üzücü bir sonuç. İnşallah her şey istedikleri gibi olur.

Tabii ki iyi oyuncular var. Kaliteli oyuncuların performansını ve öz güvenini artırdık. 4-2-3-1 sisteminde Vaz Te’nin etkisi oldu. Birazda öz güvene bağlıyorum bunu net olarak idmanlarda bunu görüyoruz.

Tabii ki bütün oyuncularımı kadromda görmek isterim. Özelikle Cikalleshi son haftalarda iyi, takımımızda görmek isteriz.”

Tarih: 08.05.2017 22:13

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.