Samsun’da jandarma “Yaya önceliği kırmızı çizimizdir” projesine katıldı

Samsun’da jandarma “Yaya önceliği kırmızı çizimizdir” projesine katıldı

İçişleri Bakanlığınca “Yaya önceliği kırmızı çizimizdir” sloganıyla hayata geçirilen yaya geçitlerinin boyanması projesinin bir parçası olmak amacıyla Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaya geçitlerini boyadı.

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi trafik timleri, yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer ve zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla başlayacak uygulama kapsamında İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi ve Atakum ilçesi Taflan Mahallesi’nde yaya geçitlerini yeniledi.

Trafik timlerinin belediye ekipleriyle birlikte “Yaya önceliği kırmızı çizimizdir” projesi çalışmalarını sürdürecekleri bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

maltepe escort,ataşehir escort,idealtepe escort,anadolu yakası escort,kadıköy escort,bostancı escort,pendik escort,ataşehir escort,göztepe escort,pendik escort,kartal escort,bostancı escort,erenköy escort,maltepe escort,pendik escort,bostancı escort,ümraniye escort,şerifali escort,kartal escort,maltepe escort,tuzla escort,pendik escort,anadolu yakası escort,acıbadem escort,ümraniye escort,escort bayan,maltepe escort,ümraniye escort,ataşehir escort,kadıköy eskort,pendik eskort,ataşehir escort,ümraniye escort,kadıköy escort,escort bayan,maltepe escort,sex hikaye,yeni seks hikaye,gerçek sex hikaye,sex hikaye,seks hikayeleri,sex hikayesi,gerçek sex hikayeleri