Spor Toto Süper Lig’de evinde Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Zoran Barisic, “Son dakikalarda penaltının verilmediğini düşünüyorum.” dedi.
Barisic, maçın arkasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını söyledi.
Maçın hemen başlarında Kayserispor’un fazla ucuz bir gol attığını ifade eden Barisic, “Daha önce iki oyuncu yerde yatarken, hakem oyunu durdurmuştu. Bizim takımımızda Serdar Deliktaş yerde yatarken, hakem oyunu durdurmadı. Oyuncu arkadaşlarımız durdular hakem oyunu durduracak diye. Ama neticesinde fazla ucuz bir gol attı Kayserispor. Gerisinde oyun dengemizi kaybettik, ister istemez. Çünkü bütün arkadaşlarımız sinirlendi. Dargın bir şekilde oyuna sürdürmek zorunda kaldılar.” diye konuştu.
İkinci yarıya çok dinamik, arzulu ve istekli başladıklarını aktaran Barisic, şöyle konuştu:
“Gol fırsatlarımız da vardı neticesinde oyunu 1-1 beraberliğe getirdik. Gel Gör Ki golün hemencecik ardındaki fazla erken bir süre içerisinde ikinci golü gördük kalemizde. Oyuncu arkadaşlarım bugün bir artıya imza attı. Önemli anlamda o ricası, arzuyu gösterdiler 2-1’den daha sonra. Mükemmel bir geri dönme her yerde gol bulgu arzusu vardı, neticesinde de golü bulduk. Yalnız bir pozisyon var son dakikalarda bütün göremedim, gidince bakacağım. Olasılıkla ‘penaltı’ diye tahmin ediyorum. Son dakikalarda penaltının verilmediğini düşünüyorum.”
Tarih: 28.05.2017 19:21