A Ulusal Futbol Takımı, Makedonya’yla 5 Haziran Pazartesi günü oluşturacağı özel maç ve Kosova’yla 11 Haziran Pazar günü oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri müsabakasının hazırlıklarına başladı.
Riva’da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanan ay-yıldızlılar, birincil antrenmanlarını basına kapalı yaptı.
TFF’den yapılan açıklamaya göre, kulüp takımlarıyla maçlarını tamamlayan futbolcuların katıldığı antrenman, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirildi.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, sonradan koordinasyon ve sürat çalışmalarıyla devam etti. İdman, yenilenme ve açma-germe egzersizleriyle sona erdi.
Arda Turan, belirlenen program kapsamında fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
A Ulusal Ekip kafilesi, Makedonya ile oynayacağı özel maç için yarın saat 14.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Üsküp’e gidecek. Ay-yıldızlı takım, tesadüf öncesindeki son çalışmasını TSİ 19.30’da müsabakanın oynanacağı II. Filip Arena’da yapacak.
Tarih: 03.06.2017 23:27